Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zanaman89 F.C (490861) - iberia c.f (1416260) » 367345820: T36/J5/IV

Liga 367345820 Información oficial sobre el partido 367345820 en Hattrick

24.03.2012 14:00:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / IV.7 (3430)

Tomillo S.D. Alineación oficial del equipo 'Tomillo S.D.' en el partido 2 - 0 iberia c.f Alineación oficial del equipo 'iberia c.f' en el partido
Pau Alabau (26') 1 - 0
Stefan Straver (44') 2 - 0
Tomillo S.D. Alineación oficial del equipo 'Tomillo S.D.' en el partido 2 - 0 iberia c.f Alineación oficial del equipo 'iberia c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tomillo S.D. Alineación oficial del equipo 'Tomillo S.D.' en el partido 0 - 1 iberia c.f Alineación oficial del equipo 'iberia c.f' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,1 % 79,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tomillo S.D.

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Martín Gavarret va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tomillo, Pau Alabau, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Stefan Straver, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Tomillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francisco Malagón va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 11 de joc.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tomillo van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Luis Villalpando no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Luis Villalpando va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 288 Minuto 77 (Ocasión evento especial): La pressió de l'equip defensor impedia que el Tomillo pogués provar de marcar gols des de la llarga distància.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Manuel Val Montes de Tomillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Herratiz de Tomillo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

iberia c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Omar Bonato va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 44 en José Luis Fores va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Andreu Escrivà va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafel Malo Heredia.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Alojzy Beszterda va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de iberia es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.