Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de la Laguna (1601713) - Burlaaos (488568) » 364679651: T36/R1

Copa 364679651 Información oficial sobre el partido 364679651 en Hattrick

22.02.2012 12:30:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 1

Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido 2 - 3 NILOGA Alineación oficial del equipo 'NILOGA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido 0 - 2 NILOGA Alineación oficial del equipo 'NILOGA' en el partido
Tiene suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de la Laguna

Goles Goles

  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Pere Jordi Felip sempre és una garantia. Al minut 43, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Alfonso Moro marcar el 1 - 1 per al Racing.
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): El jugador José Vicente Gerpe Landín de Racing es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alfonso Moro va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 10. En Pere Jordi Felip va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Romero González de Racing amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

NILOGA

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rafael Urquijo quedar desmarcat i marcar per a NILOGA al minut 42. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Rafael Urquijo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 68.
  • 171 Minuto 112 (Gol por el centro): En Jordi Reixachs donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 112 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Uriarte que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Alberto Uriarte va marxar per velocitat al minut 40 i va fer una passada de la mort a Jordi Reixachs, però aquest va fallar.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Alfredo Rodríguez Girón quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): NILOGA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Òscar Català va quedar-se sol davant el porter José Luis Vázquez Chavarri, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramón Pascual Arana ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 94, quan en Alfredo Rodríguez Girón va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): En Marcos Balmaceda va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Quique Palomeque Díaz.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Rafael Urquijo de NILOGA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Rafael Urquijo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de NILOGA es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.