Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jerica C.F (1414125) - Rayonero (773984) » 352288217: T35/J13/X

Liga 352288217 Información oficial sobre el partido 352288217 en Hattrick

28.01.2012 14:10:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / X.1000 (97083)

F.C.Hawk... Alineación oficial del equipo 'F.C.Hawk...' en el partido 4 - 1 antonete Alineación oficial del equipo 'antonete' en el partido
0 - 1 Vicente Jiménez Bernabeu (23')
Jesús Delage (37') 1 - 1
Eduard Sabadell (41') 2 - 1
Sergi Mascarell (55') 3 - 1
Eduard Sabadell (59') 4 - 1
F.C.Hawk... Alineación oficial del equipo 'F.C.Hawk...' en el partido 4 - 1 antonete Alineación oficial del equipo 'antonete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
F.C.Hawk... Alineación oficial del equipo 'F.C.Hawk...' en el partido 9 - 0 antonete Alineación oficial del equipo 'antonete' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Hawk...

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 37, Jesús Delage de F.C.Hawk... empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passats 41 minuts, Eduard Sabadell, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. F.C.Hawk... es posava per davant!
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sergi Mascarell va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): F.C.Hawk... va aconseguir el 4 - 1 quan Eduard Sabadell va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): F.C.Hawk... va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Eduard Sabadell va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El F.C.Hawk... va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Diego Saura la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ildefonso Tavares al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Diego Saura va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Rafael Nogales gairebé va marcar per a F.C.Hawk... des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del F.C.Hawk... van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Orlando Simões, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Gómez de la Cortina de F.C.Hawk... la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del F.C.Hawk... puguin veure en Wout Compagnie jugant de nou; ja que al minut 76 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Luis Español el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

antonete

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip antonete va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vicente Jiménez Bernabeu va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Miguel Bautista es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): antonete es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pablo Fuentes no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava 张 (Zhang) 霆成 (Tingcheng) al camp.
  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): José Serrano de antonete va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pedro Arriazu va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Brent Garrow, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.