Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO DE MADRID AD10 (1416331) - Bilbao Euskadi (1416012) » 352206993: T35/J7/IX

Liga 352206993 Información oficial sobre el partido 352206993 en Hattrick

17.12.2011 15:45:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / IX.1598 (177093)

polvazzo en el sofa Alineación oficial del equipo 'polvazzo en el sofa' en el partido 3 - 0 Real Ivima Olimpico Alineación oficial del equipo 'Real Ivima Olimpico' en el partido
David Ustariz (44') 1 - 0
David Ustariz (74') 2 - 0
David Ustariz (87') 3 - 0
polvazzo en el sofa Alineación oficial del equipo 'polvazzo en el sofa' en el partido 3 - 0 Real Ivima Olimpico Alineación oficial del equipo 'Real Ivima Olimpico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
polvazzo en el sofa Alineación oficial del equipo 'polvazzo en el sofa' en el partido 1 - 2 Real Ivima Olimpico Alineación oficial del equipo 'Real Ivima Olimpico' en el partido
Tiene suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

polvazzo en el sofa

Goles Goles

  • 106 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En David Ustariz sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 44 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de polvazzo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Ustariz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Estanislao Alés va anar directament als peus de David Ustariz que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de polvazzo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Ustariz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en David Ustariz va rematar alt.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de polvazzo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en David Ustariz va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Fermín Daniel Cortiguera de polvazzo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fermín Daniel Cortiguera.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 37 (Lesión (no subst.)): Quan Heriberto Villaguiz va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 37, polvazzo sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Ricard Suet va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Real Ivima Olimpico

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Romeu Quirant va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Adrián Cañizales va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Armando de la Puerta de Olimpico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Daniel Revert de Olimpico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Iván Borrell de Olimpico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Armando de la Puerta va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alberto Velaz de Cabrera.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 76 de partit, quan un jugador de Olimpico, en Jonatan Abulí, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.