Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Limbrull FC (994564) - ZZZ rodenas (309548) » 352186556: T35/J8/IX

Liga 352186556 Información oficial sobre el partido 352186556 en Hattrick

24.12.2011 15:45:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / IX.1233 (176728)

AtletiK .F.c Alineación oficial del equipo 'AtletiK .F.c' en el partido 1 - 2 ZZZ rodenas Alineación oficial del equipo 'ZZZ rodenas' en el partido
Hellmuth Tischler (5') 1 - 0
1 - 1 Leon Kransse (13')
1 - 2 Daniel de Mora (69')
AtletiK .F.c Alineación oficial del equipo 'AtletiK .F.c' en el partido 1 - 2 ZZZ rodenas Alineación oficial del equipo 'ZZZ rodenas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AtletiK .F.c Alineación oficial del equipo 'AtletiK .F.c' en el partido 2 - 0 ZZZ rodenas Alineación oficial del equipo 'ZZZ rodenas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AtletiK .F.c

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): AtletiK, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Hellmuth Tischler per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Johan van Duinen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de AtletiK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): AtletiK va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Johan van Duinen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Bobby Old es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61, Peter Johansson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Hugo Els quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

ZZZ rodenas

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): En Leon Kransse va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Daniel de Mora va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Anders Wisten va estar a punt de posar per davant a rodenas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Herman Sellers va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de rodenas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mladen Urem va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anders Wisten de rodenas es va guanyar la targeta groga merescudament.