Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATV F.C. (1333061) - mrniquels (774842) » 352131114: T35/J7/IX

Liga 352131114 Información oficial sobre el partido 352131114 en Hattrick

17.12.2011 15:40:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / IX.243 (60514)

Pani-Films Cd Alineación oficial del equipo 'Pani-Films Cd' en el partido 3 - 1 ^^JB^^ Alineación oficial del equipo '^^JB^^' en el partido
Mikhail Kozhaev (30') 1 - 0
Mikhail Kozhaev (52') 2 - 0
Jonas Brakstad (68') 3 - 0
3 - 1 Jorge Vibero (77')
Pani-Films Cd Alineación oficial del equipo 'Pani-Films Cd' en el partido 3 - 1 ^^JB^^ Alineación oficial del equipo '^^JB^^' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pani-Films Cd Alineación oficial del equipo 'Pani-Films Cd' en el partido 5 - 2 ^^JB^^ Alineación oficial del equipo '^^JB^^' en el partido
Tiene mala suerte 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,2 % 2,1 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pani-Films Cd

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pani-Films. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Mikhail Kozhaev xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): En Raimon Ferriols entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pani-Films, un peu providencial d'en Mikhail Kozhaev va situar el 2-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Jonas Brakstad va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Luiz André Marchetti va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Achuqalla Letelier una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Alfredo Echaide va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raimon Ferriols de Pani-Films va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicolás Luciano Montes de Pani-Films es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Nicolás Oreste Castroman es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

^^JB^^

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, ^^JB^^ va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Jorge Vibero va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Miguel Ángel Ferollet va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Miguel Ángel Ferollet va encarar al porter al 31, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Miguel Ángel Ferollet sol davant la porteria al minut 32, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Piotr Kucharzyk va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesus Tavares es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Miguel Ángel Ferollet de ^^JB^^ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Vibero.