Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DCB team (1332081) - Borjitina (314555) » 351980166: T35/J14/VII

Liga 351980166 Información oficial sobre el partido 351980166 en Hattrick

04.02.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 14 / VII.619 (38655)

abejadecastefa Alineación oficial del equipo 'abejadecastefa' en el partido 0 - 0 NUÑEZ C.F Alineación oficial del equipo 'NUÑEZ  C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
abejadecastefa Alineación oficial del equipo 'abejadecastefa' en el partido 2 - 1 NUÑEZ C.F Alineación oficial del equipo 'NUÑEZ  C.F' en el partido
Tiene mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

abejadecastefa

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Giovannetti va estar a punt d'acabar en gol al minut 52, però el porter visitant Roman Königbauer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del abejadecastefa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Horácio Totonho, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): Després de 10 minuts jugats, Alfredo Marco Frappampina es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miguel Francoli.

NUÑEZ C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vlad Ciochină no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Filippo Ricucci estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): NUÑEZ va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 66, quan Björn Fröborn va quedar-se sol davant el porter Loris Kallenberger, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, un refús desafortunat de Loris Kallenberger, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pablo Cayo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Isacio Costa de NUÑEZ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Cayo de NUÑEZ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.