Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aladrokes de Cartago (118766) - Aran F.C (800715) » 351976028: T35/J2/VII

Liga 351976028 Información oficial sobre el partido 351976028 en Hattrick

12.11.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / VII.546 (38582)

Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido 2 - 4 Zangarrian Alineación oficial del equipo 'Zangarrian' en el partido
0 - 1 Rainald Kalle (9')
0 - 2 Rainald Kalle (20')
0 - 3 Yiannis Tsopanakis (40')
Guido Chiavarini (42') 1 - 3
Juergen Holz (43') 2 - 3
2 - 4 Rainald Kalle (46')
Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido 2 - 4 Zangarrian Alineación oficial del equipo 'Zangarrian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido 1 - 1 Zangarrian Alineación oficial del equipo 'Zangarrian' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,6 % 49,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aladrokes de Cartago

Goles Goles

  • 135 Minuto 42 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Guido Chiavarini va marcar el 1 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Aladrokes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juergen Holz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Aladrokes sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Angelo Lucardi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Guido Chiavarini no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pelagiusz Załomski de Aladrokes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Enrique Galdona, de Aladrokes, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Boe Lomholt el va substituir.

Zangarrian

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rainald Kalle quedar desmarcat i marcar per a Zangarrian al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 184 Minuto 20 (Gol de penalti): Zangarrian va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Rainald Kalle va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Yiannis Tsopanakis va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 46 (Gol de penalti): Passaven 46 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Rainald Kalle va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Rainald Kalle va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Zangarrian que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Velimir Sokola va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Maik Lohr, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 206 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Manuel Perini va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rainald Kalle. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maik Lohr de Zangarrian va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.