Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETISMOARJONA (1456272) - Doremifasollasi (1421507) » 351964574: T35/J8/VII

Liga 351964574 Información oficial sobre el partido 351964574 en Hattrick

24.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / VII.341 (38377)

L'OLIVERA Alineación oficial del equipo 'L'OLIVERA' en el partido 0 - 1 Doremifasollasi Alineación oficial del equipo 'Doremifasollasi' en el partido
0 - 1 Rafael Olivares (86')
L'OLIVERA Alineación oficial del equipo 'L'OLIVERA' en el partido 0 - 1 Doremifasollasi Alineación oficial del equipo 'Doremifasollasi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L'OLIVERA Alineación oficial del equipo 'L'OLIVERA' en el partido 1 - 0 Doremifasollasi Alineación oficial del equipo 'Doremifasollasi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'OLIVERA

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 10 per blocar una centrada d'en José Manuel Gutiérrez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LOLIVERA.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Arvo Kankaanranta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Anton Mataix! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 19 (Lesión grave): Després de 19 minuts, LOLIVERA va veure com el seu jugador Emiliano Arnaldo havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Anton Mataix entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): El jugador de LOLIVERA Arvo Kankaanranta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Onofrio Mauri va entrar en el seu lloc.

Doremifasollasi

Goles Goles

  • 174 Minuto 86 (Gol de penalti): Al minut 86 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Rafael Olivares va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Doremifasollasi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Felipe Puig va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Puig de Doremifasollasi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Shade Gitonga va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Vladimir Spasov, de Doremifasollasi, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Èdgar Gilavert el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Eliseo Durall. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.