Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Premia team (1458288) - Valencia_C.F. (489984) » 351962144: T35/J3/VII

Liga 351962144 Información oficial sobre el partido 351962144 en Hattrick

19.11.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / VII.298 (38334)

Premia team Alineación oficial del equipo 'Premia team' en el partido 0 - 2 Barcelonish Alineación oficial del equipo 'Barcelonish' en el partido
0 - 1 Rueangsak Rojanaporntip (28')
0 - 2 Rueangsak Rojanaporntip (41')
Premia team Alineación oficial del equipo 'Premia team' en el partido 0 - 2 Barcelonish Alineación oficial del equipo 'Barcelonish' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Premia team Alineación oficial del equipo 'Premia team' en el partido 2 - 0 Barcelonish Alineación oficial del equipo 'Barcelonish' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Premia team

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Normando Guardamino va estar a punt de marcar al minut 38 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Giovanni Artioli va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Konstantin Trischberger va enviar un xut des de 40 metres al minut 59, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Vadim Segal va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ekke Oechslein de Premia es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Giovanni Artioli no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Konstantin Trischberger no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Barcelonish

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Barcelonish sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, Rueangsak Rojanaporntip va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Barcelonish el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rueangsak Rojanaporntip va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fecund Lladó va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 3 de joc.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Barcelonish va anar a parar a la dreta de l'atac on en Neider Miguel Canavessi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mãdãlin Berechet. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.