Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borratxos.F.C (1457359) - riu-clar (1416462) » 351957228: T35/J6/VII

Liga 351957228 Información oficial sobre el partido 351957228 en Hattrick

10.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 6 / VII.210 (38246)

izquierda team Alineación oficial del equipo 'izquierda team' en el partido 3 - 1 racing de sabadell Alineación oficial del equipo 'racing de sabadell' en el partido
Patryk Mielnik (14') 1 - 0
Ayzize Mutola (37') 2 - 0
2 - 1 Diego Codol (43')
Thorsten Hohmeier (86') 3 - 1
izquierda team Alineación oficial del equipo 'izquierda team' en el partido 3 - 1 racing de sabadell Alineación oficial del equipo 'racing de sabadell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
izquierda team Alineación oficial del equipo 'izquierda team' en el partido 0 - 2 racing de sabadell Alineación oficial del equipo 'racing de sabadell' en el partido
Tiene bastante suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

izquierda team

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 14 minuts quan Patryk Mielnik va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a izq team.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): El contraatac de izq team va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Ayzize Mutola va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Thorsten Hohmeier, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Thorsten Hohmeier es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Bogdan Skoczeń va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de izq team que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 8 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 8 va fer que Faustino Abello de izq team hagués d'abandonar el terreny de joc. Julian Malkendorf va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

racing de sabadell

Goles Goles

  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Diego Codol va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Vadim Gabor, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): sabadell va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Casimiro Larios que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Mario Clapier va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 205 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Diego Codol de sabadell va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Hamilton Talha al minut 85 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44 en Casimiro Larios va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): sabadell va fer una substitució al minut 42. Vadim Gabor va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pedro Calderer.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78, Vladyslav Nazarenko de sabadell es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.