Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Waterdeep United (307977) - Athletic.Club.de.Bilbao (1421216) » 351952362: T35/J9/VII

Liga 351952362 Información oficial sobre el partido 351952362 en Hattrick

31.12.2011 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / VII.123 (38159)

Santiago Forever Alineación oficial del equipo 'Santiago Forever' en el partido 4 - 3 Athletic.Club.de.Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletic.Club.de.Bilbao' en el partido
Fabio Spinozzi (4') 1 - 0
Fabio Spinozzi (8') 2 - 0
Vesa Suomaa (51') 3 - 0
Alejandro Víctor Rivas (52') 4 - 0
4 - 1 Rasmus Tellen (74')
4 - 2 Adolfo Fontes (78')
4 - 3 Josef Thibaud (80')
Santiago Forever Alineación oficial del equipo 'Santiago Forever' en el partido 4 - 3 Athletic.Club.de.Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletic.Club.de.Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Santiago Forever Alineación oficial del equipo 'Santiago Forever' en el partido 4 - 1 Athletic.Club.de.Bilbao Alineación oficial del equipo 'Athletic.Club.de.Bilbao' en el partido
Tiene un resultado normal 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santiago Forever

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Fabio Spinozzi llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fabio Spinozzi es va introduir dins la defensa central al minut 8, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Santiago va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vesa Suomaa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Alejandro Víctor Rivas de Santiago va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Víctor Rivas de Santiago amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Gian Franco Furbatto de Santiago va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Athletic.Club.de.Bilbao

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Athletic.Club.de.Bi va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Rasmus Tellen va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Christian Hoogenboom sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Adolfo Fontes que, efectivament, va fer pujar el 4 - 2!
  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Josef Thibaud va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Athletic.Club.de.Bi va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 9, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jean Martinaud.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Josef Thibaud va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paul Riedl de Athletic.Club.de.Bi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Athletic.Club.de.Bi es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Kasper Eesmaa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rasmus Tellen al camp.