Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RompeBuyatis FC (312898) - Los Tiburones Verdes (1339085) » 351946784: T35/J13/VII

Liga 351946784 Información oficial sobre el partido 351946784 en Hattrick

28.01.2012 15:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 13 / VII.23 (38059)

F.C SAMIRA Alineación oficial del equipo 'F.C SAMIRA' en el partido 1 - 2 AD Los Gatos Alineación oficial del equipo 'AD Los Gatos' en el partido
0 - 1 Emmanuel Dekesel (9')
0 - 2 Julio Vagrande (87')
Carlos Camero (89') 1 - 2
F.C SAMIRA Alineación oficial del equipo 'F.C SAMIRA' en el partido 1 - 2 AD Los Gatos Alineación oficial del equipo 'AD Los Gatos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C SAMIRA Alineación oficial del equipo 'F.C SAMIRA' en el partido 2 - 1 AD Los Gatos Alineación oficial del equipo 'AD Los Gatos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C SAMIRA

Goles Goles

  • 104 Minuto 89 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Carlos Camero va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a SAMIRA: 1 a 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alcides Pecora, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Odd Fossland.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alcides Pecora de SAMIRA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): El jugador de SAMIRA Daniel Canal va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Daniel Redondo va entrar en el seu lloc.

AD Los Gatos

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Juan Rodríguez va anar a parar al cap de Emmanuel Dekesel que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Gatos el 0 - 1.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a Gatos l'avantatge per 0 - 2. Julio Vagrande en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Gatos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Julio Vagrande va quedar-se sol davant el porter Daniel Canal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 23, el Gatos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Emmanuel Dekesel va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gatos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Javier Herruzo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Federico Elguezabal de Gatos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.