Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Starship_Troopers (777321) - El Lustro Prodigioso (441513) » 351940460: T35/J14/VI

Liga 351940460 Información oficial sobre el partido 351940460 en Hattrick

04.02.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 14 / VI.934 (15252)

Starship_Troopers Alineación oficial del equipo 'Starship_Troopers' en el partido 2 - 3 El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido
0 - 1 Óscar Sorogoyen (25')
Edgar Guarnizo (56') 1 - 1
1 - 2 Rostislav Lehocký (60')
Alejandro Gill (61') 2 - 2
2 - 3 Gino Murenu (66')
Starship_Troopers Alineación oficial del equipo 'Starship_Troopers' en el partido 2 - 3 El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Starship_Troopers Alineación oficial del equipo 'Starship_Troopers' en el partido 2 - 1 El Lustro Prodigioso Alineación oficial del equipo 'El Lustro Prodigioso' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Starship_Troopers

Goles Goles

  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Edgar Guarnizo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 56.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Troopers va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alejandro Gill va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Troopers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Albert Vegena va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Alejandro Gill va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Alejandro Gill va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Gorontiola de Troopers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Luis Cal de Troopers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Lustro Prodigioso

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Óscar Sorogoyen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Prodigioso.
  • 186 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Prodigioso va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Rostislav Lehocký.
  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Prodigioso va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Gino Murenu, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 3.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 3 (Lesión leve): Prodigioso va fer una substitució al minut 3. Ramón Agud va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gino Murenu.