Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Betís Balotpie (796960) - Odie Team (794282) » 351904267: T35/J10/VI

Liga 351904267 Información oficial sobre el partido 351904267 en Hattrick

07.01.2012 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 10 / VI.288 (14606)

Chacarita futbol club Alineación oficial del equipo 'Chacarita futbol club' en el partido 1 - 3 Real Hernias Discales Alineación oficial del equipo 'Real Hernias Discales' en el partido
0 - 1 Marcus Kirschner (13')
0 - 2 Juan Guixós (43')
0 - 3 Paulín Clavé (47')
Adrián Barea (68') 1 - 3
Chacarita futbol club Alineación oficial del equipo 'Chacarita futbol club' en el partido 1 - 3 Real Hernias Discales Alineación oficial del equipo 'Real Hernias Discales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chacarita futbol club Alineación oficial del equipo 'Chacarita futbol club' en el partido 2 - 0 Real Hernias Discales Alineación oficial del equipo 'Real Hernias Discales' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chacarita futbol club

Goles Goles

  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Adrián Barea, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a chacarita.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Vidmants Ikstēns va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de chacarita se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després de 21 minuts, Yochai Machnes va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): chacarita va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alejandro Juarrero va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Peter Claesson va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Vicente Marsellés no s'ho podia creure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): chacarita va fer una substitució al minut 34. Jimmy Barrett va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Adrián Barea.
  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del chacarita puguin veure en Enrique Muro jugant de nou; ja que al minut 38 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Alejandro Juarrero el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Semblava que Yochai Machnes s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Real Hernias Discales

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marcus Kirschner que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Discales.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Discales van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Guixós va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Paulín Clavé va augmentar l'avantatge de Discales a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Discales va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pere Planadevall, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Grigore Răileanu de Discales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Constantin Smartie de Discales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.