Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recambios Colón (802098) - Grupo Salvaje (441788) » 351892034: T35/J4/VI

Liga 351892034 Información oficial sobre el partido 351892034 en Hattrick

26.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 4 / VI.70 (14388)

Recambios Colón Alineación oficial del equipo 'Recambios Colón' en el partido 3 - 1 Grupo Salvaje Alineación oficial del equipo 'Grupo Salvaje' en el partido
Horacio Macario (42') 1 - 0
1 - 1 Vasil Yanev (43')
Iñaki Avendaño (86') 2 - 1
László Jandzsó (89') 3 - 1
Recambios Colón Alineación oficial del equipo 'Recambios Colón' en el partido 3 - 1 Grupo Salvaje Alineación oficial del equipo 'Grupo Salvaje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Recambios Colón Alineación oficial del equipo 'Recambios Colón' en el partido 3 - 0 Grupo Salvaje Alineación oficial del equipo 'Grupo Salvaje' en el partido
Tiene un resultado normal 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recambios Colón

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pedro Rubio Pérez va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Horacio Macario la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Iñaki Avendaño de Recambios aconseguir un gol al minut 86 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Recambios va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en László Jandzsó progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Horacio Macario va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Recambios.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Iñaki Avendaño va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Recambios se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Recambios va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roger Gené va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ramón Rodríguez.
  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): László Jandzsó de Recambios va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Bernardo Bravo es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Enrique Hurtado de Mendoza ocupà el lloc d'en Diego Roca Martínez al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de Recambios quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Grupo Salvaje

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Vasil Yanev, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Grsalvaje van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 34, però el xut de Vasil Yanev des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Odilo Bouza de Grsalvaje, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Grsalvaje va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Vasil Yanev va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Tamás Szombathelyi quasi marca en una jugada assajada de córner que Gotthard Mandelsloh havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vasil Yanev de Grsalvaje va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yury Sobyanin de Grsalvaje va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Era el minut 88 quan després d'una dura entrada, el jugador Odilo Bouza de Grsalvaje s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.