Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Cachopers (121494) - tuninosfc (1587362) » 351887826: T35/J3/V

Liga 351887826 Información oficial sobre el partido 351887826 en Hattrick

19.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 3 / V.251 (5766)

Onetimers Alineación oficial del equipo 'Onetimers' en el partido 2 - 2 tuninosfc Alineación oficial del equipo 'tuninosfc' en el partido
Tomàs Llagostera (31') 1 - 0
1 - 1 Alfonso Veigas (38')
Carlos Fonz (70') 2 - 1
2 - 2 Alfonso Veigas (74')
Onetimers Alineación oficial del equipo 'Onetimers' en el partido 2 - 2 tuninosfc Alineación oficial del equipo 'tuninosfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Onetimers Alineación oficial del equipo 'Onetimers' en el partido 3 - 0 tuninosfc Alineación oficial del equipo 'tuninosfc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onetimers

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tomàs Llagostera ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Onetimers es posava per davant 1 a 0.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 70 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Carlos Fonz. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Luis Monferrato va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 18. En Manuel Sancristóbal va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Carlos Fonz es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Luis Monferrato marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Manuel Sancristóbal que va xutar a fora per molt poc.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Carlos Garret va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Onetimers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Amb 77 minuts disputats, Quique Valero Gonzálo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Miguel Lagos Mármol va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Carlos Fonz de Onetimers va abandonar el terreny de joc després de 73 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlos Garret va entrar en el seu lloc.

tuninosfc

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Alfonso Veigas va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a tuninosfc.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Alfonso Veigas que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Luis Monferrato va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Richard Ortíz va xutar a fora.
  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Richard Ortíz va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però José Rada se sentia fresc com una rosa.