Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Canillejas (441117) - Ivanisevic Team (1419706) » 351878382: T35/J7/V

Liga 351878382 Información oficial sobre el partido 351878382 en Hattrick

17.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 7 / V.82 (5595)

Sporting Canillejas Alineación oficial del equipo 'Sporting Canillejas' en el partido 2 - 3 Ivanisevic Team Alineación oficial del equipo 'Ivanisevic Team' en el partido
0 - 1 Rudolf Bauer-Matesa (8')
Simone Farano (33') 1 - 1
Carlos Galdós (57') 2 - 1
2 - 2 Gabriel Budding (62')
2 - 3 Adam Ennis (81')
Sporting Canillejas Alineación oficial del equipo 'Sporting Canillejas' en el partido 2 - 3 Ivanisevic Team Alineación oficial del equipo 'Ivanisevic Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Canillejas Alineación oficial del equipo 'Sporting Canillejas' en el partido 3 - 0 Ivanisevic Team Alineación oficial del equipo 'Ivanisevic Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Canillejas

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 del partit, el jugador Simone Farano de Sporting va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Sporting va ser Carlos Galdós.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Manuel Maestre Lobo va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en David Giménez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Acoidan Romero Florindo per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rafael Melgarejo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Acoidan Romero Florindo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guillermo Suevos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Ricardo Boaventura ocupà el lloc d'en Piper Bamio al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Sporting quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Sporting va fer una substitució al minut 85. Manuel Maestre Lobo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company José Clarís.

Ivanisevic Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rudolf Bauer-Matesa va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): En Gabriel Budding va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 81 minuts quan Marc Talbro va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Adam Ennis, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ivanisevic va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Marc Talbro va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Després de 63 minuts jugats, Gabriel Budding es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Èric Pascuet.