Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ClubfutbolKing (1415826) - Bifis F.C. (779965) » 351876907: T35/J2/V

Liga 351876907 Información oficial sobre el partido 351876907 en Hattrick

12.11.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 2 / V.56 (5569)

U.D. Rafarroa Alineación oficial del equipo 'U.D. Rafarroa' en el partido 1 - 3 TRECKYS TEAM Alineación oficial del equipo 'TRECKYS TEAM' en el partido
Cees Jan Moelijn (40') 1 - 0
1 - 1 Manole Paraschivescu (54')
1 - 2 Antonio Pelayo (75')
1 - 3 Manole Paraschivescu (84')
U.D. Rafarroa Alineación oficial del equipo 'U.D. Rafarroa' en el partido 1 - 3 TRECKYS TEAM Alineación oficial del equipo 'TRECKYS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Rafarroa Alineación oficial del equipo 'U.D. Rafarroa' en el partido 2 - 0 TRECKYS TEAM Alineación oficial del equipo 'TRECKYS TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Rafarroa

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Cees Jan Moelijn va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rafarroa.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Al minut 4, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Mats Billwald va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rafarroa.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mats Billwald, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 220 Minuto 61 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 61 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rafael Roa va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 74 (Ocasión de falta): En Rafael Roa es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

TRECKYS TEAM

Goles Goles

  • 164 Minuto 54 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 54 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de TRECKYS. Manole Paraschivescu el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Antonio Pelayo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, TRECKYS, al minut 75. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Manole Paraschivescu va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Manole Paraschivescu va xutar magistralment una falta al minut 14 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de TRECKYS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tobías Palomino, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de TRECKYS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio Pelayo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TRECKYS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lesław Długosz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Aurel Constantinescu de TRECKYS va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Eduardo Cuartango va entrar en el seu lloc.