Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Schalcke Temeto (1371384) - Real Hispalis (493270) » 351876873: T35/J8/V

Liga 351876873 Información oficial sobre el partido 351876873 en Hattrick

24.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 8 / V.55 (5568)

Rioja Falcons Alineación oficial del equipo 'Rioja Falcons' en el partido 1 - 2 ganar con calidad o con casta Alineación oficial del equipo 'ganar con calidad o con casta' en el partido
0 - 1 Elio Di Ronza (12')
Tommaso Viotti (31') 1 - 1
1 - 2 Thierry Nectoux (88')
Rioja Falcons Alineación oficial del equipo 'Rioja Falcons' en el partido 1 - 2 ganar con calidad o con casta Alineación oficial del equipo 'ganar con calidad o con casta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rioja Falcons Alineación oficial del equipo 'Rioja Falcons' en el partido 2 - 1 ganar con calidad o con casta Alineación oficial del equipo 'ganar con calidad o con casta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,2 % 22,4 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rioja Falcons

Goles Goles

  • 110 Minuto 31 (Gol de falta): Una falta al minut 31 va proporcionar un lliure directe al Falcons. Tommaso Viotti va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Javier Fuentidueña quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Picabea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Martin Tomrecaj va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Martin Tomrecaj va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ángel Ruescas de Falcons amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, David Assink es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Jesús Churruchano.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a David Assink no era cap impediment.

ganar con calidad o con casta

Goles Goles

  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Adexe Gómez de la Torre la va convertir en gol amb un remat de cap en Elio Di Ronza tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 12 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 88, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Thierry Nectoux es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Adexe Gómez de la Torre ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): calidad van sortir al contraatac al minut 28, però Elio Di Ronza va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del calidad que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luis Gulina, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thierry Nectoux de calidad es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Jorge Vicente Burgos va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de calidad es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.