Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tropikal Fruit (121094) - harrsenn f.c. (1336188) » 351876856: T35/J5/V

Liga 351876856 Información oficial sobre el partido 351876856 en Hattrick

03.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 5 / V.55 (5568)

Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 5 - 0 harrsenn f.c. Alineación oficial del equipo 'harrsenn f.c.' en el partido
José Cara (19') 1 - 0
Mauri Las Heras Valle (25') 2 - 0
Mauri Las Heras Valle (38') 3 - 0
Hannu Villems (55') 4 - 0
Mauri Las Heras Valle (72') 5 - 0
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 5 - 0 harrsenn f.c. Alineación oficial del equipo 'harrsenn f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 3 - 0 harrsenn f.c. Alineación oficial del equipo 'harrsenn f.c.' en el partido
Tiene suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en José Cara va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Tropikal.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mauri Las Heras Valle, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Tropikal.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tropikal pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mauri Las Heras Valle va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 55 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tropikal. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Hannu Villems xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Tropikal va aconseguir el 5 - 0 quan Mauri Las Heras Valle va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Hannu Villems gairebé va marcar per a Tropikal des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Guillerme Couzadoiro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Marciano Rubio, el jugador de Tropikal va ser expulsat al minut 39.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Cenamor de Tropikal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Spiros Linaris es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

harrsenn f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Juan Larrán va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Marian Wielgosiński hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Rafi Kook havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Rafa Gazpio va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 289 Minuto 79 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en David Holliday va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Fernando Valsera el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Walter Sawosz de harrsenn va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Cocho.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maxime Cuche de harrsenn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.