Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nos duele F.C (1432858) - Fut de Clutbol (1586618) » 351876092: T35/J9/V

Liga 351876092 Información oficial sobre el partido 351876092 en Hattrick

31.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / V.41 (5554)

Nos duele F.C Alineación oficial del equipo 'Nos duele F.C' en el partido 5 - 3 Fut de Clutbol Alineación oficial del equipo 'Fut de Clutbol' en el partido
0 - 1 Tommy Cerchiari (2')
0 - 2 Florian Presch (29')
0 - 3 Tommy Cerchiari (36')
Willibald Droste-Leiwesmeier (57') 1 - 3
Michaël Staub (62') 2 - 3
Luis Duero (76') 3 - 3
Vlaho Rožić (86') 4 - 3
Jalen Haj-Akram (87') 5 - 3
Nos duele F.C Alineación oficial del equipo 'Nos duele F.C' en el partido 5 - 3 Fut de Clutbol Alineación oficial del equipo 'Fut de Clutbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nos duele F.C Alineación oficial del equipo 'Nos duele F.C' en el partido 3 - 1 Fut de Clutbol Alineación oficial del equipo 'Fut de Clutbol' en el partido
Tiene suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nos duele F.C

Goles Goles

  • 137 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Michaël Staub va anar a parar al cap de Willibald Droste-Leiwesmeier que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a duele el 1 - 3.
  • 103 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els seguidors del duele van tornar a saltar d'alegria al minut 62. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Michaël Staub que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de duele van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 3 mitjançant en Luis Duero.
  • 139 Minuto 86 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de duele Vlaho Rožić va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Suat Bağlan va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 4 - 3 al marcador.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Jalen Haj-Akram va incrementar l'avantatge de duele amb el 5 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Angelo van Kalmthout va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Vlaho Rožić de duele es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 35, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Willibald Droste-Leiwesmeier, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85, Willibald Droste-Leiwesmeier arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Fut de Clutbol

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Clutbol va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Tommy Cerchiari.
  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 29 minuts de joc, Florian Presch, corrent com un esperitat, superà primer Jesús Ruiz per velocitat, i després el porter posant el 0 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): El porter de Clutbol va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tommy Cerchiari va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Aurelio Monier. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Midhed Crnadak ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Florian Presch de Clutbol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 78 de partit, quan un jugador de Clutbol, en Vito Passarin, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.