Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC VigoStick (1337839) - At.Paiporta (123079) » 351873855: T35/J9/V

Liga 351873855 Información oficial sobre el partido 351873855 en Hattrick

31.12.2011 14:00:00
Liga: Temporada 35 / Jornada 9 / V.1 (5514)

Rayito Cantabria Alineación oficial del equipo 'Rayito Cantabria' en el partido 5 - 0 orgullo blanco Alineación oficial del equipo 'orgullo blanco' en el partido
Ökkeş Özipek (24') 1 - 0
Sven Ebner (37') 2 - 0
Iliyan Simeonov (38') 3 - 0
Ökkeş Özipek (51') 4 - 0
Ökkeş Özipek (83') 5 - 0
Rayito Cantabria Alineación oficial del equipo 'Rayito Cantabria' en el partido 5 - 0 orgullo blanco Alineación oficial del equipo 'orgullo blanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rayito Cantabria Alineación oficial del equipo 'Rayito Cantabria' en el partido 4 - 1 orgullo blanco Alineación oficial del equipo 'orgullo blanco' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayito Cantabria

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Ökkeş Özipek al minut 24, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Cantabria i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sven Ebner va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Cantabria a 3 - 0. Iliyan Simeonov va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Cantabria va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ökkeş Özipek des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cantabria pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ökkeş Özipek va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adam Mercader va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Cantabria a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Knut Gries va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sven Ebner. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Alejandro Morillo de Cantabria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaron Huibers.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaron Huibers va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Cantabria va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Olav Feragen ocupà el lloc d'en Xavier Gélineau al 63 minuts, dos minuts després que el jugador de Cantabria quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

orgullo blanco

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 70, el orgullo estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Raymundo Civerio va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 48 (Tirita (médico)): Tomás Ramírez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de orgullo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 69 (Evento clima: sol, OK técnico): En Raimundo Camces Grandes va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.