Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sanmiguel2000 (1462875) - Celtic Hospitalet (49086) » 349209926: T35/R1

Copa 349209926 Información oficial sobre el partido 349209926 en Hattrick

02.11.2011 12:00:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

TERREMOTO VAILABLE CSYDP Alineación oficial del equipo 'TERREMOTO VAILABLE CSYDP' en el partido 0 - 6 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
TERREMOTO VAILABLE CSYDP Alineación oficial del equipo 'TERREMOTO VAILABLE CSYDP' en el partido 1 - 5 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TERREMOTO VAILABLE CSYDP

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vitus Simmler va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Paolo Grammatico va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 34 minuts, en Vitus Simmler no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Vitus Simmler va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 38 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vitus Simmler de TERREMOTO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vasile Trandafir de TERREMOTO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb 31 minuts jugats, Marco Tgetgel de Hospi va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Magnus Schwengerer de Hospi l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 35 de partit.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Magnus Schwengerer era molt més ràpid que el defensa Ilpo Suoknuuti. Al minut 37, el jugador de Hospi va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Magnus Schwengerer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 63, i va fer pujar el 0 - 4 per a Hospi.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Emmanuel Pereira de Hospi va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Martín Rivas, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Ştefan Stoenescu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Ştefan Stoenescu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Hospi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.