Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipoxurriu (993386) - mldarchitecture (488871) » 346282803: T34/R4

Copa 346282803 Información oficial sobre el partido 346282803 en Hattrick

03.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 4

Yonun Capierd' Alineación oficial del equipo 'Yonun Capierd'' en el partido 5 - 6 mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yonun Capierd' Alineación oficial del equipo 'Yonun Capierd'' en el partido 2 - 0 mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido
Tiene bastante suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yonun Capierd'

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Capierd s'esgargamellaven dempeus per esperonar Estêvão Espanhol que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 79 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Marcos Hierro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Marco Antonio Riega va entorpir al marcador d'en Mikael Jansson per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 110 per blocar una centrada d'en Dídac Peris va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Capierd.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 罗 (Luo) 初一 (Chuyi) de Capierd es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Capierd, Herrmann-Josef Afwehrn, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Laurent Maillard anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a Capierd.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Capierd Vadim Gorovoy no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vitoriano Devesa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Marcos Hierro de Capierd, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Vitoriano Devesa en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Capierd 罗 (Luo) 初一 (Chuyi), dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Vitoriano Devesa. El marcador continuava 5 - 4.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Capierd, Marco Antonio Riega, col·locà la pilota just a les mans d'en Vitoriano Devesa. El marcador: 5 - 5.

mldarchitecture

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de mldarchitecture va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Lluís Jordà, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Davide Capriglione quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mikael Jansson no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Toni Tapanainen estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): mldarchitecture va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ginés Castell va desviar el xut final de Lluís Jordà després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Davide Capriglione de mldarchitecture es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Petter Skauen de mldarchitecture es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Miguel Delgado xutant per a mldarchitecture va fer anar la pilota just on la volia, però Ginés Castell, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Valentino Antolin de mldarchitecture, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ginés Castell en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Valentín Ciordia va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de mldarchitecture, Vitoriano Devesa, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de mldarchitecture Eduardo Torras no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ginés Castell es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): En Panificio López Losada anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a mldarchitecture.