Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kaiser Returns (1371183) - Real Madrid C.F... (994898) » 336800293: T34/J6/X

Liga 336800293 Información oficial sobre el partido 336800293 en Hattrick

20.08.2011 14:15:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / X.1150 (166405)

San Lorenzo de Bilbao Alineación oficial del equipo 'San Lorenzo de Bilbao' en el partido 1 - 1 Futbol Club Galactico Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Galactico' en el partido
Bertrán Rabanal (61') 1 - 0
1 - 1 Pete Markland (69')
San Lorenzo de Bilbao Alineación oficial del equipo 'San Lorenzo de Bilbao' en el partido 1 - 1 Futbol Club Galactico Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Galactico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San Lorenzo de Bilbao Alineación oficial del equipo 'San Lorenzo de Bilbao' en el partido 3 - 1 Futbol Club Galactico Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Galactico' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Lorenzo de Bilbao

Goles Goles

  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 61 gràcies a la jugada de Bertrán Rabanal, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bertrán Rabanal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Gato va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant David Blanquer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 es va veure una gran oportunitat per a Lorenzo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raimon Odina, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iker Goinetxea de Lorenzo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bertrán Rabanal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Monje de Lorenzo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Després de 33 minuts jugats, Conrad Palol es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alberto Monje.
  • 095 Minuto 68 (Lesión): El jugador de Lorenzo Jonathan Merodio va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Adei Barandiaran va entrar en el seu lloc.

Futbol Club Galactico

Goles Goles

  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 69 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Pete Markland.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Galactico va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Oier Sanagustinetxebarria, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dani Ros.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vasile Dobrean de Galactico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.