Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciiudad de Lepe (776301) - Irrus CPC (47849) » 336788378: T34/J10/X

Liga 336788378 Información oficial sobre el partido 336788378 en Hattrick

17.09.2011 14:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / X.937 (97020)

SEL_ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'SEL_ZARAGOZA' en el partido 0 - 3 kanoteee Alineación oficial del equipo 'kanoteee' en el partido
0 - 1 José María Adalid (10')
0 - 2 Gerardo Arredondo (36')
0 - 3 Roberto Jiménez Gago (88')
SEL_ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'SEL_ZARAGOZA' en el partido 0 - 3 kanoteee Alineación oficial del equipo 'kanoteee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SEL_ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'SEL_ZARAGOZA' en el partido 2 - 1 kanoteee Alineación oficial del equipo 'kanoteee' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SEL_ZARAGOZA

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Luis Cotorro va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SEL_ZARAGOZA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Babil Saratsua, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Pablo Rambaud de SEL_ZARAGOZA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 60 (Lesión): El jugador de SEL_ZARAGOZA Mario Ortiz va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Harrison Cummins va entrar en el seu lloc.

kanoteee

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de kanoteee. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que José María Adalid xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Gerardo Arredondo va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a kanoteee.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a kanoteee augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Roberto Jiménez Gago es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fernando Giménez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Diego Peña Bermudo al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Isaac Ruiz Peña, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José María Adalid de kanoteee va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Miguel Hevia va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): José María Adalid, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.