Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

madrid20 (437254) - At. Vilasanes (777889) » 336732511: T34/J1/IX

Liga 336732511 Información oficial sobre el partido 336732511 en Hattrick

16.07.2011 15:45:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / IX.1988 (177483)

PZS_Forever Alineación oficial del equipo 'PZS_Forever' en el partido 0 - 2 R.C.D Yorkshire Alineación oficial del equipo 'R.C.D Yorkshire' en el partido
0 - 1 Edigey Chagan (75')
0 - 2 Silvestre Ponce (79')
PZS_Forever Alineación oficial del equipo 'PZS_Forever' en el partido 0 - 2 R.C.D Yorkshire Alineación oficial del equipo 'R.C.D Yorkshire' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
PZS_Forever Alineación oficial del equipo 'PZS_Forever' en el partido 1 - 8 R.C.D Yorkshire Alineación oficial del equipo 'R.C.D Yorkshire' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PZS_Forever

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Enrique Gassol va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PZS_Forever se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignacio Aranguren va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del PZS_Forever sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ignacio Aranguren, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Soriano Rabago de PZS_Forever va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepe Agustín Fonfría de PZS_Forever amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

R.C.D Yorkshire

Goles Goles

  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): Amb 75 minuts jugats, Edigey Chagan de Yorkshire va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Silvestre Ponce va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 de partit, Isaac Espineta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Yorkshire van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Manuel Ybarra Bores, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sven-Knut Polkorab ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Liel Noam va sortir coix del terreny de joc, substituït per Manuel Ybarra Bores. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 71 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Cándido Nava va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Carlos Castillo.