Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Getafepower (775300) - Wonder FCA (989448) » 336723550: T34/J1/IX

Liga 336723550 Información oficial sobre el partido 336723550 en Hattrick

16.07.2011 15:45:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / IX.1828 (177323)

Getafepower Alineación oficial del equipo 'Getafepower' en el partido 1 - 3 Novelda F.C Alineación oficial del equipo 'Novelda F.C' en el partido
0 - 1 Sergio Gil de Biedma (37')
0 - 2 Gonçalo João Domingos (40')
0 - 3 Pablo Bermúdez (70')
Óscar Chesa (79') 1 - 3
Getafepower Alineación oficial del equipo 'Getafepower' en el partido 1 - 3 Novelda F.C Alineación oficial del equipo 'Novelda F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Getafepower Alineación oficial del equipo 'Getafepower' en el partido 1 - 4 Novelda F.C Alineación oficial del equipo 'Novelda F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Getafepower

Goles Goles

  • 100 Minuto 79 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Óscar Chesa va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Asier Deguai de GPO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Asier Deguai va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): Macario Rico Conde no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Pau Bennasar, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Roger Pujolràs no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Novelda F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del GPO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sergio Gil de Biedma la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Novelda es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 37.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Asier Deguai no va poder aturar Gonçalo João Domingos de Novelda, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 40 el 0 - 2.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al 70 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Novelda augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pablo Bermúdez es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 11 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Celino Pacheco Rubio va ridiculitzar a en Óscar Chesa amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Novelda sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pablo Bermúdez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 22 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Víctor Espasa va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pastor Trigo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Celino Pacheco Rubio de Novelda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.