Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

centelles united f.c (1421282) - Eres Primo De (1418152) » 336558180: T34/J1/VIII

Liga 336558180 Información oficial sobre el partido 336558180 en Hattrick

16.07.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VIII.922 (54723)

centelles united f.c Alineación oficial del equipo 'centelles united f.c' en el partido 0 - 3 Tras alameda Alineación oficial del equipo 'Tras alameda' en el partido
0 - 1 Grisha Filipov (23')
0 - 2 Roger Bellavista (48')
0 - 3 Víctor Torre Palacio (72')
centelles united f.c Alineación oficial del equipo 'centelles united f.c' en el partido 0 - 3 Tras alameda Alineación oficial del equipo 'Tras alameda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
centelles united f.c Alineación oficial del equipo 'centelles united f.c' en el partido 0 - 3 Tras alameda Alineación oficial del equipo 'Tras alameda' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

centelles united f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a centelles va estar a punt d'arribar en un córner. En Luis Ignacio Ioyaga va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): centelles es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alfonso Borras no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Lantz Landaburu al camp.

Tras alameda

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Grisha Filipov donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roger Bellavista de alameda l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 48 de partit.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, alameda va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Víctor Torre Palacio, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Víctor Torre Palacio, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Mirko Lo Presti, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 25 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. alameda va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mirko Lo Presti. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Klaudiusz Prochowicz.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74 del partit, Klaudiusz Prochowicz de l'equip alameda, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 83 va fer que Víctor Torre Palacio de alameda hagués d'abandonar el terreny de joc. Eilon Amsalem va entrar al terreny de joc per suplir-lo.