Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alyolis F.C (994265) - Siruela (1590133) » 336555441: T34/J5/VIII

Liga 336555441 Información oficial sobre el partido 336555441 en Hattrick

13.08.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VIII.874 (54675)

Lexesuit Ap Dei Alineación oficial del equipo 'Lexesuit Ap Dei' en el partido 1 - 4 Siruela Alineación oficial del equipo 'Siruela' en el partido
0 - 1 Tommi Ree (5')
0 - 2 Tore Nielsen (21')
Gabriel Utrera (44') 1 - 2
1 - 3 Szymon Szarek (54')
1 - 4 Tore Nielsen (73')
Lexesuit Ap Dei Alineación oficial del equipo 'Lexesuit Ap Dei' en el partido 1 - 4 Siruela Alineación oficial del equipo 'Siruela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lexesuit Ap Dei Alineación oficial del equipo 'Lexesuit Ap Dei' en el partido 0 - 1 Siruela Alineación oficial del equipo 'Siruela' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lexesuit Ap Dei

Goles Goles

  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gabriel Utrera va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pep Casalprim haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a LS.A.D. al minut 43.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Utrera de LS.A.D. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Howie Ingram de LS.A.D. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Siruela

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador de Sir Tommi Ree va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 5 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): Al minut 21 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Tore Nielsen va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Szymon Szarek, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Sir per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 73. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Tore Nielsen. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 19 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Luis María Villarreal va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mirko Angelini es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sir a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tommi Ree va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 6 (Tarjeta roja directa): Al minut 6 en Francisco Velasco Miranda va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Yeoh Yau Jia de Sir va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Jesper Van Cauter va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Sir estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.