Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Rasca (1367069) - Sociedad Deportiva Buelna (120842) » 336548560: T34/J7/VIII

Liga 336548560 Información oficial sobre el partido 336548560 en Hattrick

27.08.2011 15:10:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / VIII.751 (54552)

Barça Hools CF Alineación oficial del equipo 'Barça Hools CF' en el partido 2 - 0 Atlético SanPalop Alineación oficial del equipo 'Atlético SanPalop' en el partido
Yuval Pe'er (7') 1 - 0
Esteban Matías Hidalgo (29') 2 - 0
Barça Hools CF Alineación oficial del equipo 'Barça Hools CF' en el partido 2 - 0 Atlético SanPalop Alineación oficial del equipo 'Atlético SanPalop' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barça Hools CF Alineación oficial del equipo 'Barça Hools CF' en el partido 3 - 0 Atlético SanPalop Alineación oficial del equipo 'Atlético SanPalop' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barça Hools CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Barça, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Yuval Pe'er per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Esteban Matías Hidalgo va incrementar l'avantatge de Barça amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gino Spaggiari va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Morten Madsen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Carlos Angelino rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Lopo Grueira, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Carlos Angelino va rematar alt.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Gino Spaggiari gairebé va marcar per a Barça des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Sergey Zavrazhnov va sortir molt desviat al minut 60.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Esteban Matías Hidalgo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Barça que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gino Spaggiari de Barça es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Kuno Dahrmann va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Carlos Angelino.

Atlético SanPalop

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atlético va anar a parar a la dreta de l'atac on en José Lapuente Mazo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Atlético van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Víctor Casino no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Atlético va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en David Bollar no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Hermigas de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.