Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tampones de Punta (1457761) - GOLOSA CF (1417067) » 336449540: T34/J5/VII

Liga 336449540 Información oficial sobre el partido 336449540 en Hattrick

13.08.2011 15:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VII.7 (38043)

Esquadró Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'Esquadró Desperta Ferro' en el partido 3 - 1 pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido
0 - 1 Frédéric Sanchez (34')
Olof Adelskog (58') 1 - 1
Dylan Geyskens (80') 2 - 1
Eivaidas Teniukas (87') 3 - 1
Esquadró Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'Esquadró Desperta Ferro' en el partido 3 - 1 pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Esquadró Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'Esquadró Desperta Ferro' en el partido 3 - 0 pardillo f. c. Alineación oficial del equipo 'pardillo f. c.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esquadró Desperta Ferro

Goles Goles

  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, Esquadró aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Olof Adelskog va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Dylan Geyskens de Esquadró aconseguir un gol al minut 80 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Esquadró va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Eivaidas Teniukas des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Esquadró van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Markku Nousiainen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Markku Nousiainen gairebé va marcar per a Esquadró des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Nicola Massa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jan Bargalló va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicola Massa de Esquadró amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Esquadró es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Enrico Sironi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Nicola Massa al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Sergio Cambronero va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

pardillo f. c.

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pablo Valda el va rematar Frédéric Sanchez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de pardillo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Javier Aranzábal va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 208 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Omar Arnaldo Vergara va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Pablo Valda aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldo Pedro Mayo de pardillo es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Aranzábal.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eriberto Gurendes de pardillo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Eriberto Gurendes va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.