Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Florida Sur (1418638) - Valdepeñas FC (1456037) » 336418732: T34/J1/VI

Liga 336418732 Información oficial sobre el partido 336418732 en Hattrick

16.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VI.719 (15037)

donato y diestéfano Alineación oficial del equipo 'donato y diestéfano' en el partido 0 - 2 PalazueloTeam Alineación oficial del equipo 'PalazueloTeam' en el partido
0 - 1 Curdin Fallot (15')
0 - 2 Carles Pedrol (37')
donato y diestéfano Alineación oficial del equipo 'donato y diestéfano' en el partido 0 - 2 PalazueloTeam Alineación oficial del equipo 'PalazueloTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
donato y diestéfano Alineación oficial del equipo 'donato y diestéfano' en el partido 2 - 1 PalazueloTeam Alineación oficial del equipo 'PalazueloTeam' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,9 % 24,4 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

donato y diestéfano

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Flawiusz Smutniak va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Gerd Colenbrander no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): diestéfano va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ino Benedejčič va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però David Gabali va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fidelio Reyes York de diestéfano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Giannino Bissattini, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

PalazueloTeam

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Àngel Roca sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Curdin Fallot que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de PalazueloTeam. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Carles Pedrol xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Carles Pedrol va estar a punt de posar per davant a PalazueloTeam amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Remus Meseşan va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Carles Pedrol va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): Sampsa Punnonen de PalazueloTeam va abandonar el terreny de joc després de 54 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ricard Carratalà va entrar en el seu lloc.