Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D.Eibar "B" (307961) - Desunionistas (802058) » 336385585: T34/J3/VI

Liga 336385585 Información oficial sobre el partido 336385585 en Hattrick

30.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / VI.419 (14737)

FCB herrjavier Alineación oficial del equipo 'FCB herrjavier' en el partido 3 - 0 Drinking more team Alineación oficial del equipo 'Drinking more team' en el partido
Alejandro Gago (41') 1 - 0
Eduardo Suñer (80') 2 - 0
Noel Frontín (86') 3 - 0
FCB herrjavier Alineación oficial del equipo 'FCB herrjavier' en el partido 3 - 0 Drinking more team Alineación oficial del equipo 'Drinking more team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCB herrjavier Alineación oficial del equipo 'FCB herrjavier' en el partido 3 - 0 Drinking more team Alineación oficial del equipo 'Drinking more team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCB herrjavier

Goles Goles

  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alejandro Gago va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 41, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del herrjavier, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eduardo Suñer es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Noel Frontín va incrementar l'avantatge de herrjavier amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): herrjavier va estar a punt de marcar quan Jordi Solano va fer una passada impressionant a Óscar Agrafojo, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Al minut 36, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): herrjavier va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Recacha va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Aitor Gandiaga.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eduardo Suñer de herrjavier va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Recacha va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Drinking more team

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Koulis Lianopoulos de Drinking va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Antonio Girelli de Drinking va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Roman Wawrzak ocupà el lloc d'en Terje Bjelke al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Drinking quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Donatien Beaufort que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.