Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Locos por el Balón (49051) - tuninosfc (1587362) » 336337981: T34/J9/V

Liga 336337981 Información oficial sobre el partido 336337981 en Hattrick

10.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / V.251 (5766)

Nottraigan Phlores Alineación oficial del equipo 'Nottraigan Phlores' en el partido 0 - 2 tuninosfc Alineación oficial del equipo 'tuninosfc' en el partido
0 - 1 Alfonso Veigas (37')
0 - 2 Daniel Cruselles (87')
Nottraigan Phlores Alineación oficial del equipo 'Nottraigan Phlores' en el partido 0 - 2 tuninosfc Alineación oficial del equipo 'tuninosfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nottraigan Phlores Alineación oficial del equipo 'Nottraigan Phlores' en el partido 2 - 0 tuninosfc Alineación oficial del equipo 'tuninosfc' en el partido
Tiene mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nottraigan Phlores

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Nottraigan va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Domínguez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Delfim Aguiar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nottraigan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ernesto Vallines va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amadeu Hermano de Nottraigan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

tuninosfc

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Alfonso Veigas va posar els visitants tuninosfc per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 186 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de tuninosfc va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Daniel Cruselles, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de tuninosfc van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alfonso Veigas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Daniel Cruselles després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ginés Rovasenda va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Alfredo Baquerín de tuninosfc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.