Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AdaTeam (490869) - Boixos Santako (123337) » 336328003: T34/J6/V

Liga 336328003 Información oficial sobre el partido 336328003 en Hattrick

20.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / V.162 (5675)

FC Sevilleja Alineación oficial del equipo 'FC Sevilleja' en el partido 0 - 1 Prukogui Team Alineación oficial del equipo 'Prukogui Team' en el partido
0 - 1 Juan Ramos Martín (82')
FC Sevilleja Alineación oficial del equipo 'FC Sevilleja' en el partido 0 - 1 Prukogui Team Alineación oficial del equipo 'Prukogui Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Sevilleja Alineación oficial del equipo 'FC Sevilleja' en el partido 2 - 0 Prukogui Team Alineación oficial del equipo 'Prukogui Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sevilleja

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gilbert Potrony va entorpir al marcador d'en Paris Thiébaud per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gilbert Potrony! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Juan Juez del Sevilleja ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eric Zwoelfer va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrao Yepes Cruz.

Prukogui Team

Goles Goles

  • 105 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Juan Ramos Martín rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Óscar Ochotorena, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Sergio valonga quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Prukogui va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sergio valonga, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Prukogui va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Óscar Ochotorena, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 206 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 31, tothom va saber perquè en Óscar Ochotorena era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Prukogui van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Felip Navarro va sortir desviat a la dreta de la porteria.