Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boixos Santako (123337) - AdaTeam (490869) » 336327993: T34/J9/V

Liga 336327993 Información oficial sobre el partido 336327993 en Hattrick

10.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / V.162 (5675)

Prukogui Team Alineación oficial del equipo 'Prukogui Team' en el partido 1 - 2 FC Sevilleja Alineación oficial del equipo 'FC Sevilleja' en el partido
0 - 1 Björn Johansson (29')
0 - 2 Björn Johansson (50')
Felip Navarro (70') 1 - 2
Prukogui Team Alineación oficial del equipo 'Prukogui Team' en el partido 1 - 2 FC Sevilleja Alineación oficial del equipo 'FC Sevilleja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Prukogui Team Alineación oficial del equipo 'Prukogui Team' en el partido 0 - 1 FC Sevilleja Alineación oficial del equipo 'FC Sevilleja' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prukogui Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 70, en Santiago Villarías la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Felip Navarro que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Juan Ramos Martín del Prukogui ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Prukogui sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan María Sastre, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Prukogui la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Salcedo de Prukogui es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Manuel Puerta de Prukogui es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

FC Sevilleja

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): En Björn Johansson va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 29. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 184 Minuto 50 (Gol de penalti): Al minut 50 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Sevilleja, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Björn Johansson va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Eric Zwoelfer al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Paris Thiébaud de Sevilleja va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.