Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team Llorón (1588296) - Burburel FCK (1369898) » 336327541: T34/J8/V

Liga 336327541 Información oficial sobre el partido 336327541 en Hattrick

03.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / V.154 (5667)

el nota Alineación oficial del equipo 'el nota' en el partido 1 - 1 Santamaría F.C. Alineación oficial del equipo 'Santamaría F.C.' en el partido
Jan-Erik Skårdal (16') 1 - 0
1 - 1 Suso Aña (21')
el nota Alineación oficial del equipo 'el nota' en el partido 1 - 1 Santamaría F.C. Alineación oficial del equipo 'Santamaría F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
el nota Alineación oficial del equipo 'el nota' en el partido 2 - 1 Santamaría F.C. Alineación oficial del equipo 'Santamaría F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el nota

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els seguidors del el nota contenien la respiració mentre en Jan-Erik Skårdal s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): el nota per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 49, quan Jesús Dalmasso va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de el nota la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pepe Ubera de el nota va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Rigoberto Pizarro, de el nota, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Marcel Mas el va substituir.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Passats 88 minuts de joc, en Felipe Carlos Gotor de el nota va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Santamaría F.C.

Goles Goles

  • 160 Minuto 21 (Gol de falta): Al minut 21 del partit, Suso Aña va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Santamaría van sortir al contraatac al minut 9, però Ferran Berjuan va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Santamaría que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ferran Berjuan, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 58, quan en Pío Liñeiro va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Suso Aña s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.