Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castelldefels (47586) - F.C. TATOGORRI (436929) » 336324091: T34/J9/V

Liga 336324091 Información oficial sobre el partido 336324091 en Hattrick

10.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / V.128 (5641)

Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 2 - 0 F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido
Simon Lengauer (3') 1 - 0
Breixo Montoto (25') 2 - 0
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 2 - 0 F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 3 - 1 F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelldefels

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Castelldefels va ser Simon Lengauer.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Breixo Montoto va incrementar l'avantatge de Castelldefels amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Passaven 11 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Efrain Canosa va rematar alt.
  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ludovico Marecos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, Fabio Nesta gairebé va marcar per a Castelldefels des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Efrain Canosa, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zdeněk Vopravil.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Zdeněk Vopravil se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

F.C. TATOGORRI

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gundolf Hardung va entorpir al marcador d'en Juan Bautista Reino per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 Ricardo Silla va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ignacio Aberasturi va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ángel Miguel Vargas haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a TATOGORRI al minut 79.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Ricardo Silla va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): TATOGORRI va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 89 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Menelao Ramunno de TATOGORRI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Donatello Balzamo de TATOGORRI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Vesa-Matti Utriainen de TATOGORRI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Menelao Ramunno no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jean Durand.