Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andilubios (49141) - steagua esta caduca c.f (1415455) » 336323962: T34/J5/V

Liga 336323962 Información oficial sobre el partido 336323962 en Hattrick

13.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / V.126 (5639)

Andilubios Alineación oficial del equipo 'Andilubios' en el partido 4 - 2 steagua esta caduca c.f Alineación oficial del equipo 'steagua esta caduca c.f' en el partido
0 - 1 Ville Kostiainen (9')
Pablo Sánchez Recio (29') 1 - 1
1 - 2 Catarino Tito (31')
Miguel Colina (50') 2 - 2
Fredrik Gunnarsson (67') 3 - 2
Luis Gómez (73') 4 - 2
Andilubios Alineación oficial del equipo 'Andilubios' en el partido 4 - 2 steagua esta caduca c.f Alineación oficial del equipo 'steagua esta caduca c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Andilubios Alineación oficial del equipo 'Andilubios' en el partido 4 - 1 steagua esta caduca c.f Alineación oficial del equipo 'steagua esta caduca c.f' en el partido
Tiene un resultado normal 3.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andilubios

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pablo Sánchez Recio va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Andilubios empatava el partit, 1 a 1, al minut 29.
  • 112 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Andilubios s'esgargamellaven dempeus per esperonar Miguel Colina que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 50 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Fredrik Gunnarsson va donar a Andilubios un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luis Gómez va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Luis Gómez de Andilubios va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 22, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Fredrik Gunnarsson va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dominik Ziegemeyer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Miguel Colina gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aizkibel Errandonea va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Dominik Ziegemeyer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Quinto Bousoño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

steagua esta caduca c.f

Goles Goles

  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Ville Kostiainen van servir per superar a l'últim defensor, en Fredrik Gunnarsson. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de steagua cantant "Ville Kostiainen selecció!"
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Catarino Tito, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.