Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fènix_CAT (308264) - Balonazo en la entrepierna (436360) » 336321464: T34/J9/V

Liga 336321464 Información oficial sobre el partido 336321464 en Hattrick

10.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / V.99 (5612)

Real Lechon CF Alineación oficial del equipo 'Real Lechon CF' en el partido 3 - 1 Balonazo en la entrepierna Alineación oficial del equipo 'Balonazo en la entrepierna' en el partido
Vitaly Simanovskiy (11') 1 - 0
Daniel Rodríguez Cano (47') 2 - 0
2 - 1 Stanisław Gorzel (70')
Daniel Enelius (78') 3 - 1
Real Lechon CF Alineación oficial del equipo 'Real Lechon CF' en el partido 3 - 1 Balonazo en la entrepierna Alineación oficial del equipo 'Balonazo en la entrepierna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Lechon CF Alineación oficial del equipo 'Real Lechon CF' en el partido 2 - 1 Balonazo en la entrepierna Alineación oficial del equipo 'Balonazo en la entrepierna' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,0 % 30,5 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Lechon CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Vitaly Simanovskiy ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lechon es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lechon va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Daniel Rodríguez Cano progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Als 78 minuts de joc, els nois de Lechon van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Daniel Enelius augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Yip Fu Soon al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vitaly Simanovskiy va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lechon va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Daniel Rodríguez Cano, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Daniel Rodríguez Cano de Lechon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Daniel Rodríguez Cano de Lechon es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 75.

Balonazo en la entrepierna

Goles Goles

  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): Shimshon Marom va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Stanisław Gorzel, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Michele Galardini, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Hilari Moret la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Matapollos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michele Galardini de Matapollos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Gonzalo Figueras va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Matapollos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Shimshon Marom de Matapollos va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Hilari Moret va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 76 (Lesión): Juan Diego Aranda va sortir coix del terreny de joc, substituït per Allister Caldwell. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.