Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. ERANDIO CLUB (794862) - FC VigoStick (1337839) » 336309994: T34/J13/V

Liga 336309994 Información oficial sobre el partido 336309994 en Hattrick

08.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / V.1 (5514)

Athetic Erandio C.F. Alineación oficial del equipo 'Athetic Erandio C.F.' en el partido 2 - 2 Rayito Cantabria Alineación oficial del equipo 'Rayito Cantabria' en el partido
0 - 1 Sven Ebner (17')
Jurgen de Witte (29') 1 - 1
1 - 2 Walter Catalano (43')
Angki Suryanto (58') 2 - 2
Athetic Erandio C.F. Alineación oficial del equipo 'Athetic Erandio C.F.' en el partido 2 - 2 Rayito Cantabria Alineación oficial del equipo 'Rayito Cantabria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athetic Erandio C.F. Alineación oficial del equipo 'Athetic Erandio C.F.' en el partido 2 - 1 Rayito Cantabria Alineación oficial del equipo 'Rayito Cantabria' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athetic Erandio C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 29, Jurgen de Witte de Athetic empatava el partit: 1 - 1.
  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els jugadors del Athetic amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 58, deixant Angki Suryanto en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Athetic enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Amb 76 minuts disputats, Fortunato Teodori gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jerry Jeger va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Samuil Smiryagin de Athetic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Samuil Smiryagin se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Angki Suryanto ocupà el lloc d'en Ştefan Brata al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Athetic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Semblava que Jurgen de Witte s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Rayito Cantabria

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Passats 17 minuts de partit, Cantabria es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sven Ebner es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Walter Catalano va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 Manuel Calderer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sven Ebner, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Joel Colle va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 54, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Cantabria va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manuel Calderer va desviar el xut final de Erwin Krüer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Helmut Delmartin de Cantabria va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adam Mercader es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Iliyan Simeonov de Cantabria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Pietro Daverio va sortir coix del terreny de joc, substituït per Walter Catalano. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): Després de 56 minuts jugats, Olav Feragen es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir René Fidler.