Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Last days of Pingüimatika (438266) - El Maresme HFC (124290) » 336307545: T34/J14/IV

Liga 336307545 Información oficial sobre el partido 336307545 en Hattrick

15.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 14 / IV.39 (3462)

Pingüimatika Alineación oficial del equipo 'Pingüimatika' en el partido 5 - 2 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
0 - 1 Ignacio Zúñiga Mora (4')
0 - 2 Adrián Falas (33')
Kennedy Coutts-Smith (35') 1 - 2
Arak Cruz (40') 2 - 2
Daniel Ferreras (54') 3 - 2
Arak Cruz (66') 4 - 2
Torquato Hora (71') 5 - 2
Pingüimatika Alineación oficial del equipo 'Pingüimatika' en el partido 5 - 2 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pingüimatika Alineación oficial del equipo 'Pingüimatika' en el partido 1 - 1 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
Tiene mucha potra 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,0 % 27,8 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pingüimatika

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pingüi van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Kennedy Coutts-Smith.
  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 40, Arak Cruz de Pingüi empatava el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Pingüi prenia la batuta de l'encontre al minut 54, quan en Daniel Ferreras va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Pingüi va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Arak Cruz rematés de volea a la xarxa. El 4 - 2 pujava al marcador al minut 66.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Torquato Hora va augmentar la diferència de Pingüi a 5 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pingüi sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Diego Solares, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Torquato Hora de Pingüi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Torquato Hora estava fent un bon partit.

El Maresme HFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ignacio Zúñiga Mora es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Adrián Falas, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Adrián Falas, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Adrián Falas va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 289 Minuto 42 (Ocasión evento especial): Leonard Corcodel va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 42, però no s'esperava que en Diego Solares, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Youri Wilmink es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Francisco Sevila.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): Miguel Ángel Moraga no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Paco de Mora.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Víctor Cladera, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.