Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.C.TARADELL (1421774) - Los Mappets (486984) » 336305538: T34/J1/IV

Liga 336305538 Información oficial sobre el partido 336305538 en Hattrick

16.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / IV.22 (3445)

pin pin team Alineación oficial del equipo 'pin pin team' en el partido 0 - 2 Los Mappets Alineación oficial del equipo 'Los Mappets' en el partido
0 - 1 Jorge Fañanas (3')
0 - 2 Aviv Alon (37')
pin pin team Alineación oficial del equipo 'pin pin team' en el partido 0 - 2 Los Mappets Alineación oficial del equipo 'Los Mappets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pin pin team Alineación oficial del equipo 'pin pin team' en el partido 2 - 0 Los Mappets Alineación oficial del equipo 'Los Mappets' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pin pin team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Fuco Betanzos quasi marca en una jugada assajada de córner que Reinhart Ströhlein havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pepe Pajares hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Julian Schmutz de team es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 38, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fuco Betanzos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Ramon Porrera de team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Oskar Rusiecki va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Los Mappets

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Oliver Chipana va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jorge Fañanas, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37, una falta xutada per Aviv Alon va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Mappets. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mappets va anar a parar a la dreta de l'atac on en Aviv Alon, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mappets, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Luigi Franco Nardo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Luigi Franco Nardo no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.