Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

deportivo la peña (1417266) - Halcón Solador (797286) » 336304022: T34/J13/IV

Liga 336304022 Información oficial sobre el partido 336304022 en Hattrick

08.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / IV.12 (3435)

Valencia*CF Alineación oficial del equipo 'Valencia*CF' en el partido 2 - 2 Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido
0 - 1 Xulián Mallo (28')
0 - 2 Devrim Almaş (29')
András Monos (60') 1 - 2
Mark Chu (61') 2 - 2
Valencia*CF Alineación oficial del equipo 'Valencia*CF' en el partido 2 - 2 Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia*CF Alineación oficial del equipo 'Valencia*CF' en el partido 2 - 0 Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia*CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): András Monos va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 60.
  • 114 Minuto 61 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 61. Mark Chu, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Christer Ivarsson de Valencia*CF va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 38 en Teo Romakkaniemi ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Matías Galavis el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Valencia*CF va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Christer Ivarsson va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Julián Huyarramendia va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Teo Romakkaniemi s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Asier Fernández Casariego ocupà el lloc d'en Luigi Boradosso al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de Valencia*CF quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Teo Romakkaniemi, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Christer Ivarsson va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Halcón Solador

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Xulián Mallo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Devrim Almaş va aprofitar un error defensiu al minut 29, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Solador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Devrim Almaş després de 48 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luigi Boradosso va poder desviar-lo a córner.