Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EconomicasPI (121739) - Atlético PK2 (774062) » 336301908: T34/J13/III

Liga 336301908 Información oficial sobre el partido 336301908 en Hattrick

08.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / III.8 (3415)

EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido 2 - 0 Sociedad Limitada Alineación oficial del equipo 'Sociedad Limitada' en el partido
Crispin Hanselmann (25') 1 - 0
Ladislav Honzík (50') 2 - 0
EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido 2 - 0 Sociedad Limitada Alineación oficial del equipo 'Sociedad Limitada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido 2 - 1 Sociedad Limitada Alineación oficial del equipo 'Sociedad Limitada' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,8 % 16,0 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EconomicasPI

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): EconomicasPI prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Crispin Hanselmann va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): EconomicasPI va aconseguir el 2 - 0 quan Ladislav Honzík va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Niilo Torhola. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Andrés Marcelo Szklar, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 235 Minuto 62 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Niilo Torhola, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Luca Stuurman va rebre molts aplaudiments. Al minut 64 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Boris Zámocký va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Sociedad Limitada

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En José Ricardo Tarín va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Soto Martínez de Limitada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.