Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minas Morgul F.C.E (777819) - Lokomotiv Lleida (799230) » 333701691: T34/R1

Copa 333701691 Información oficial sobre el partido 333701691 en Hattrick

13.07.2011 12:45:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

F.C Xipirones Alineación oficial del equipo 'F.C Xipirones' en el partido 3 - 5 Xungos All Stars Alineación oficial del equipo 'Xungos All Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Xipirones Alineación oficial del equipo 'F.C Xipirones' en el partido 1 - 2 Xungos All Stars Alineación oficial del equipo 'Xungos All Stars' en el partido
Tiene suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,7 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Xipirones

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 del partit, el jugador Gilles Kapferer de Xipirones va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Xipirones van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ismael Ribas Blanco va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquim Manuel Leitão.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 62 de partit, quan un jugador de Xipirones, en Florian Bąbelek, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 93 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gilles Kapferer va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Heinz-Herbert Auanger.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Xipirones Emanuel Sapák, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alfonso Vargas Morales. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Xipirones, Piotr Roszewski, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Alex Nagybányai xutant per a Xipirones va fer anar la pilota just on la volia, però Alfonso Vargas Morales, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Folke Brentano va xutar fora per a Xipirones, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ismael Ribas Blanco de Xipirones va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Xungos All Stars

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alejandro Pomar que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Xungos.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 en Cosimo Rispoli va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alejandro Pomar. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Cosimo Rispoli va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Varela de Xungos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Cucalo de Xungos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Xungos, Delfín Cenamor, col·locà la pilota just a les mans d'en Florian Bąbelek. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador César Cotoré de Xungos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Pablo Cucalo de Xungos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Florian Bąbelek en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Màxim Rosselló de Xungos va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Christian Koivukangas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a Xungos.