Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

- FUTBOL + CARRERAS (772316) - Borocity (772311) » 33217423: T13/J2/X

Liga 33217423 Información oficial sobre el partido 33217423 en Hattrick

12.02.2005 14:15:00
Liga: Temporada 13 / Jornada 2 / X.57 (96140)

- FUTBOL + CARRERAS Alineación oficial del equipo '- FUTBOL + CARRERAS' en el partido 1 - 1 vamos numancia vamos Alineación oficial del equipo 'vamos numancia vamos' en el partido
José Martínez (35') 1 - 0
1 - 1 Jorge Cerezo (83')
- FUTBOL + CARRERAS Alineación oficial del equipo '- FUTBOL + CARRERAS' en el partido 1 - 1 vamos numancia vamos Alineación oficial del equipo 'vamos numancia vamos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
- FUTBOL + CARRERAS Alineación oficial del equipo '- FUTBOL + CARRERAS' en el partido 2 - 0 vamos numancia vamos Alineación oficial del equipo 'vamos numancia vamos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

- FUTBOL + CARRERAS

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador José Martínez de CARRERAS, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): CARRERAS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Martínez en un 1 contra 1 amb el porter Adrián Gutiérrez Solana, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Adrián Gutiérrez Solana al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Martínez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Martínez va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Gerardo Bellentani s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Mauro Fernandes de CARRERAS va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio Pardos va entrar en el seu lloc.

vamos numancia vamos

Goles Goles

  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, Guillermo Rivadulla va pentinar un córner cap al segon pal que Jorge Cerezo va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de numancia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Guillermo Rivadulla va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): numancia van sortir al contraatac al minut 32, però Ignacio Carballo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Jorge Cerezo de numancia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Pedro Graham de numancia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frederic Soto de numancia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.