Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teo's Footballl Club (1456766) - Enigma Traders (994349) » 330659613: T33/R4

Copa 330659613 Información oficial sobre el partido 330659613 en Hattrick

13.04.2011 12:00:00
Copa: Temporada 33 / Ronda 4

Teo's Footballl Club Alineación oficial del equipo 'Teo's Footballl Club' en el partido 2 - 1 trasdemunde Alineación oficial del equipo 'trasdemunde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Teo's Footballl Club Alineación oficial del equipo 'Teo's Footballl Club' en el partido 2 - 4 trasdemunde Alineación oficial del equipo 'trasdemunde' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teo's Footballl Club

Goles Goles

  • 114 Minuto 24 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 24. Juha Ronkanen, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Teo's s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Dávid Arnold per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Teo's va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Otakar Šincl ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Titusz Paljak va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Teo's.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Otakar Šincl de Teo's gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Tío. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

trasdemunde

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Óscar Pedraza que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a trasdemunde.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Jacinto Chibante va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Sinuê Lucena, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Óscar Pedraza va xutar a porteria des de la banda esquerra, però 曾 (Zeng) 淮斌 (Huaibin) va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Toni Desantes de trasdemunde va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Després de 28 minuts jugats, Pekka Larsson es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rafael Cabeda.